Skip to main content

Compost

El nostre compost de primera qualitat proporciona els nutrients necessaris per al teu jardí, afavorint un creixement saludable de les teves plantes. El compost és una solució versàtil i ecològica per millorar la fertilitat del sòl .

El compost és un producte orgànic ric en nutrients que es crea mitjançant la descomposició controlada de materials orgànics com restes de cuina, fulles, herbes i altres residus vegetals. Aquest procés de descomposició és realitzat per microorganismes com bacteris i fongs en un ambient amb suficient aeració i humitat.

El compost és ideal per a una àmplia gamma d’aplicacions en jardineria i horticultura. Aquí tens algunes de les aplicacions més comunes per a les quals el compost és especialment beneficiós:

Jardineria General, Horts i Hortalisses, Plantació d’Arbres i Arbustos, Llits de Flors i Parterres, Gespes, Testos, Restauració del Sòl

Aporta Matèria Orgànica

Millora de la Estructura del Sòl

Retè la humitat

Terres vegetals

La nostra Terra Vegetal amb nutrients essencials, ofereix una base fèrtil i equilibrada per als teus sòls i planters, optimitzant les condicions per al desenvolupament òptim de les arrels de les plantes.

La terra vegetal es rica en matèria orgànica que es fa servir com a substrat per al cultiu de plantes. Aquesta terra conté una quantitat significativa de compost, altres materials vegetals i sorres.
La terra vegetal és un component útil i versàtil que es pot aplicar en diverses situacions de jardineria per millorar la fertilitat del sòl i afavorir el creixement de les plantes. Aquí tens algunes de les aplicacions més comunes per a les quals la terra vegetal és ideal:

Jardineria en General, Plantació de Noves Plantes, Esmena de Sòls Pobres, Testos, Creació de Horts i Hortalisses, Restauració de Zones Degradades

És important tenir en compte que la Terra Vegetal Rica es un producte fet amb un procés natural i pot variar en composició lleugerament. Si tens dubtes consulta’ns per assegurar-te que compleixi les necessitats específiques del teu projecte.

Aporta Matèria Orgànica

Millora de la Estructura del Sòl

Retè la humitat

Enceball

Opta per la millor base per la teva gespa millorant l’estructura de la terra, aportant nutrients i millorant el drenatge.

L’enceball és una barreja de sorres i substrats enriquits amb nutrients, utilitzat per a millorar la fertilitat del sòl i proporcionar un ambient propici per al creixement del diferents tipus de gespa la gespa.
Apte per: Gespes i la seva restauració del sòl

En general aquesta barreja es pot adaptar segons les necessitats específiques de les gespes i les condicions del sòl en un determinat jardí. L’objectiu principal és crear un sòl ric en nutrients, amb bona retenció d’aigua i una estructura adequada per al creixement saludable de les seves arrels.

Millora el Drenatge

Estimula el creixement de les arrels

Aporta Nutrients

This site is registered on wpml.org as a development site.